avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  snyggt!

 2. avatar

  de där skorna är så snygga tycker jag !

 3. avatar

  Jag vill ha såna skor! =D

 4. avatar

  Armbandet är så fint! 🙂

 5. avatar

  skorna är ju drömmen

 6. avatar

  sv; Ja, visst finns det! 🙂 Haha, det är nästan för lätt att gå loss med visakortet, speciellt när det finns så mycket på internet också.

 7. avatar

  Skorna är verkligen 2 die 4!

 8. avatar

  Nästa gång jag får för mig att shoppa till mig själv ska jag söka i din blogg =) Du är ju verkligen proffs på detta!
  Kramar!

 9. avatar

  Svar: Skylten är så fin! Jag blev helt förälskad så fort jag såg den så det va en given julklapp! Va kul att du titta in på min blogg 🙂

 10. avatar

  Sv, Ja men visst är det underbart med listor haha, världens bästa grej ju 😀

 11. avatar

  Vilken härlig tröja! Den måste jag kolla in. Bra att ha när man ska amma under våren, bara att ha ett amningslinne under 🙂

  Själva väntan går ganska så bra ändå känner jag. Nu får bebis som sagt gärna vänta tills på söndag med att komma. Det är i te så länge kvar. Men jag vet att jag upplevde varje dag som ett år när jag gick med Viktor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: