29 november 2023

JULAFTON

Godmorgon och GOD JUL. Vi har haft en vakennatt i natt. Båda Alexander och Ida (Samuel firar i år julafton hos biopappan) har varit vakna mycket. Tomtefeber kanske, iallafall för Alex. Vid kvart över fem gick jag upp. Då var det ingen idé längre. Nu sover båda barnen men ska alldeles strax väckas.

Vid åtta-tiden åker vi ut till T och E där vi ska fira julafton med tomte, julmat och Kalle Anka. Fast så mycket tittande på Kalle brukar det inte bli utan brukar mest sitta och prata.

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “JULAFTON

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: