2 april 2023

Kliar

Nu kliar det i shoppingfingrarna. Jag har inte handlat något till mig på evigheter (förutom kjolen till bröllopet) och det är väldigt frestande att klicka hem denna tröja. Ska jag eller ska jag inte… Egentligen så är det roligare att klicka hem barnkläder. Men det har jag gjort en hel del. Väntar på paket från Ellos.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kliar

  1. Hehe, jag har köpstopp fram till jul nu, jag. Mådde nästan dåligt när jag summerade hur mycket jag har köpt julklappar för. Inte för att det var någon jättesumma men jämfört med vad jag handlar en vanlig månad är det mångdubbelt 😉 Ska skänka lite pengar till WWF, men det räknas inte 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: