Tre dagar kvar på det här året. Det har gått så fort och ibland tycker jag inte riktigt att man hinner med. Det här året har haft sina toppar och dalar. Mycket jobb med företaget, jobb som undersköterska och både mysiga och jobbiga stunder med barnen.

I slutet på februari blev jag gravid med Ida, att hon blev till och föddes är det absolut största och bästa som hänt det är året.

Det näst roligaste var resan till Legoland då vi också träffade min farmor en sväng.

Det här vill jag ska hända under 2012:

  • Att vi får må bra och vara friska.
  • Att både mitt och Rickards företag börjar gå bra.
  • Jag vill även komma igång och jobba lite extra och kunna dryga ut föräldradagarna.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det finns inget bättre än när ens barn kommer till ens liv:). Tänk att man skapat det !:) Kram

  2. avatar

    Spännande vad nästa år har att erbjuda…:) kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: