2 april 2023

Mitt modeår 2011

Bästa köp: Min pippitröja
Min stil: Klänningar och åter klänningar och nån gång jeans.

Mot slutet av året var det svårt att klä sig varierande på grund av lilla Ida. Det blev mycket samma hela tiden: Klänning och strumpbyxor och de svarta mammajeansen från HM.

Framöver ska dessa skor luftas. Jag har inte använt dem. Under graviditeten ville jag inte använda vingelklackar. Om det fortsätter vara milt inviger jag nog dem på nyårsafton.

En tröja som garanterat blir favorit är den här:


Beställdes från Nelly veckan. Det är 100% akryl men kvaliteten känns riktigt bra.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Mitt modeår 2011

  1. Vilket fint kort på dig vid granen! Tröjan ser snygg ut. Var det den du visade på bloggen som du ville beställa? Hoppas ni haft mysiga juldagar:)

    Sv; jag tyckte det var en aning läskigt att se lammet grillas…uhhh! Vi är ju så vana att slippa ifrån att se det obehagliga när vi köper vår mat i affären

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: