Babyshop har startat sin mellandagsrea. De har mycket snyggt men jag tycker det är för dyrt med tanke på hur länge barnen kan ha kläderna. Dock så är priserna bättre nu under rean.

Klänningen ovan vill jag klicka hem. Som vanligt faller jag för prickiga saker. Än så länge finns den kvar i många storlekar. Likaså strumpbyxorna från Lundmyr of Sweden. Stjärnor börjar jag gilla mer och mer.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja, blev också sugen på att köpa lite nytt till lillen. Måste kolla,

  kram nilla

 2. avatar

  Strumpbyxorna var riktigt coola! Söt klänning också

 3. avatar

  Fina!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: