25 mars 2023

Godmorgon

Bild från i torsdags när jag promenerade till stan för att träffa Madde.

Idag ska jag jobba hela dagen igen. Jag hoppas verkligen att den här helgen blir lugnare än förra helgen. Jag har tidsinställt ett par inlägg som kommer komma upp under dagen.

Ha det bra.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Du måste vara en av de typiska bloggarna som skriver som om du hade femtusen läsare om dagen, men som max har 30… Kan inte låta bli att skratta lite. Design och ens yttre säger ju rätt mycket om en människa… Du får nog klä dig lite bättre om du vill få fart på din försäljning.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: