7 december 2023

Idag

Det blev en sväng in på Subway där vi åt mumsiga mackor med bla skinka i. Röd lök är mina nya last. Vill ha det till allt. Mums! Vi pratade om både roligheter och tråkigheter och hade jätteroligt när vi skrattade åt gamla minnen. Oj, oj, oj vad man gjorde bort sig ibland… Vi har känt varandra i 10 år snart. Tiden går fort…

Yes, jag bjuder på en liten skämtbild. Hade inte tänkt publicera denna men nu gör jag det ändå. (ja, Madde du får sno bilden och lägga ut den på din blogg).

Och lite mer allvarligt.

Tack Madde för en mysig dag. ♥

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Idag

  1. tack själv för en underbar dag.. ska knåpa i hop ett inlägg jag med.. med mina stulna bilder från dig…

    tänk att det gått tio år redan sen vi lärde känna varann…

    kram på dig

Lämna ett svar

%d