Nu drar jag igång en tävling. För att vara med, gör så här:

– gå in i min webshop och välj ut ett smycke som du helst vill ha, skriv även en motivering till varför du vill vinna just det smycket.

– Har du egen blogg vill jag att du skriver ett inlägg och tipsar om tävlingen, länkar hit och till min webshop.

– Skriv en kommentar i det här inlägget och länk till ditt inlägg.

Ni som inte har egen blogg kan också vara med och tävla. Skicka önskemål om smycke och motivering till hannadesign@live.se

Tävlingen avslutas den 20/2.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hjälp vilken fin å inspirerande blogg du har, å vilka smycken du gör sen då! Wow!
  Var inne å kollade i webshopen och ville ha ALLT. Men allra helst detta halsband http://www.hannadesign.se/halsband/halsband-8
  Helt bedårande vackert till brun sommarhud.
  Skall till Grekland i sommar å då skulle det sitta som ett smäck. Sist jag var i Grekland tappade jag en vacker ring med högt affektionsvärde. Därför är jag "värd" ett snytt vackert smycke.
  Vilken ego motivation va?!
  Ska tipsa om din webbutik, inte bara för tävlingen utan för att jag vill delge mina läsare denna pärla.
  Lycka till med affärerna å bloggen.
  KRam Asta (å tack för din kommentar.)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: