2 april 2023

Vardag

En väldigt liten Samuel, sju månader var han på bilden. Hand och fotavtrycken är från när han var fem månader gammal. En liten pluttis….

Hela dagen har snart gått och det jag gjort idag är att storröja båda pojkarnas rum. Skönt att ha det gjort. Nu får vi se hur länge det får vara fint. Det brukar bli stökigt fort….

Nu blir det promenad. 🙂

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vardag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: