31 mars 2023

Dagens önskeoutfit

Får bli från min egen garderob. Om jag inte var gravid och tjock så hade detta varit ett givet alternativ imorgon. Den vita toppen slarvigt instoppad, röda tånaglar och pricken över i:t mitt nya tandhalsband från HM.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens önskeoutfit

  1. Tänka sig, jag har spanat in det där halsbandet flera gånger men varje gång jag är i H&M blir jag distraherad av annat 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: