2 april 2023

Ölands djurpark

Den karusell som Samuel absolut inte ville åka blev sen hans favorit.

Jag åkte den en gång och blev alldeles yr i huvudet. Som gravid är man visst mycket känsligare…. Tycker det var modigt av Samuel att våga åka. Bilderna visar den inte rättvisa. När den kom som högst så var gungan i 90 grader + att den snurrade hela tiden så man var en hel del uppochner.

Det var hur varmt som helst men inte mycket folk så vi hade verkligen tur med vädret. Det var skönt att ta en paus från karusellåkandet och bada en stund. Det svalkade ordentligt. Jag testade även bergochdalbanan i simulator men det var ju helt värdelöst, inte satt man fast och hade bara en grej att hålla i. Stackars bebis i magen tänkte jag. Aldrig mer! Det skakade och hoppade och man bara flög runt som en vante.

Jag är jättenöjd med vårt besök iallafall. Trodde det skulle bli tråkigt eftersom att jag ej kunde åka så mycket men det var rätt skönt det med att bara stå bredvid när Alex åkte barnkaruseller.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ölands djurpark

  1. Åh så mysigt. Jag har varit på Ölands djurpark en gång och det var när jag gick i 5:an, så det är många roliga minnen ifrån en klassresa 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: