Ytterligare en dag har gått mot kväll. Det känns som att magen gjort ett tillväxtskutt för efter jag städat köket och hallen var jag helt slut. Eftermiddagen spenderades i soffan med Alexander och ett berg av smycken som jag klippte sönder. Tänkte använda pärlorna till lite nya idéer. Dock så finns smyckena kvar i webshopen att beställa. De kommer dock istället tillverkas efter efterfrågan. Vi tittade på Draktränaren samtidigt. Min absoluta favoritfilm vad gäller barnfilmer. Jag tycker den är så charmig.

Ikväll har vi ätit pizza och Mr R har fixat coca cola och Snickers som vi tänkte ha till semifinalen i fotboll. Det blir mumsigt!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    sv. ja eller hur, snyggaste skorna jag sett på länge! men ännu klämmer dom lite för mycket på framtill 🙁 tips på hur man får uppmjukat tyget uppepå foten, ovanför tårna?!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: