29 november 2023

Prickar

Den här toppen hör till HM:s höstnyheter. Är inte ett dugg sugen på att blogga om höstkläder men gör ett undantag för toppen fungerar året om. Som ni vet älskar jag prickar och den fungerar säkerligen också med en gravidmage. Det tål att funderas på…

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Prickar

  1. Jättesnygg topp!
    Håller med dig om att det känns lite väl tidigt med höstkläder, men ändå kunde jag inte låta bli att bläddra igenom HM´s katalog som kom med posten idag 🙂 Lite sugen på höstnyheter blev jag trots allt.
    Ha en fin kväll! Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: