29 november 2023

Godmorgon

Alexander vaknade vid halv fem imorse men jag sa till han att det fortfarande är natt. Nu ligger han fortfarande och sussar. Skönt för honom med sovmorgon. Det var en lång dag i solen igår.

Det var roligt att titta på tolvåringarna som spelade cup. Vissa spelare är skickliga och tekniska. Det gick undan. Jag blev väldigt sugen på att döma men samtidigt skönt att slippa med tanke på värmen. Jag satt i skuggan med Alexander mesta delen av tiden men trots det har jag bränt mina axlar. Det är så klantigt att inte använda solskydd…

Jag och Mr R lagade tacos igår kväll och mumsade i oss. Sen tittade vi på film: först Good luck chuck och Kiss of the dragon med Jet Li i huvudrollen. Bra filmer båda två. Jag satt och knåpade på smycken och gjorde bland annat ett till Samuel. Han kommer hem från biopappan idag. Längtar!

Planer idag: Småpyssla lite här hemma med allt möjligt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: