Det blev sovmorgon idag. Jag hade inte tänkt det men batteriet i mobilen tog slut så klockan ringde inte. Men det var precis som det skulle vara. Efter gårdagskvällens dust med Samuel behövde jag sömnen.

Kommer nog bli ganska osynlig på bloggen idag. Ska arbeta på min smyckeskollektion och så måste det städas för ikväll kommer det lite folk hit.

Hoppas ni får en skön onsdag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Tack detsamma 🙂

  2. avatar

    "Modellerna är snygga men det är alldeles för mycket i bakgrunden. Föredrar lite enklare bilder."

    Svar: Enkla bilder kan verkligen vara fantastiska och dramatiska men jag gillar också när det händer en massa. Visst det är alldeles för mycket, och ganska rörigt men man har då iaf något att titta på om och om igen. uttråkad hör ju knappast hemma i sammanhanget 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: