28 mars 2023

Godmorgon

Igår hade vi besök av T och E och deras lilla W. Ännu mer bebissugen blev jag givetvis. Åh vad jag längtar (och vad jag tjatar om mitt bebissug men ni får stå ut). Vi åt tacos och vad gott det var. Skulle nästan kunna äta tacos varje dag. Nej det skulle jag inte förresten.

Idag ska vi åka till en nyöppnad dinosauriepark i Norrköping. Barnen älskar dinosaurier så det ska bli spännande att se vad det är för något. Andra planer idag är att lägga upp nyheter i webshopen, bla nya fjäderörhängen.

Hoppas ni får en toppenfredag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: