2 april 2023

Godmorgon

Idag ska jag till Åtvidaberg och pärla med tjejerna för sista gången den här terminen. Jag hoppas att jag får komma tillbaka igen i höst. Det har varit roligt. När jag kommer hem ska jag pärla ihop beställningar, har fått ett gäng igen. Kul!

Vi var hela familjen iväg igår och spelade minigolf. För en gång skull klådde jag Mr R. Han brukar annars vara överlägsen. Vi avslutade utflykten med lite glass.

Nej, nu springer klockan. Bloggar mer senare.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: