Gårdagens jag

Godmorgon, uppe med tuppen idag. Jag ska snart pallra mig iväg till jobbet och jag slutar kl 15. Midsommarafton har börjat grå och trist och jag förväntar mig inget annat än att det fortsätter så här under dagen. Men visst skulle det vara härligt om solen kunde titta fram. Förra året var det strålande sol och varmt. Då var vi hos mina föräldrar och grillade. I år blir det inte så. Brorsan kommer över ikväll så det blir en lugn midsommar. Det är det ju varje år i och för sig eftersom att vi inte gillar att dricka alkohol.

Glad midsommar nu allihop!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Sv: Ja jag skulle gilla lite punktlighet eller ev. lite tidigare och det är så himla spännande:-)

  Fin mage du börjar få på bilden!

  Ha en skön kväll!

 2. avatar
  säger:

  Svar: Nä, det är inte alltid lätt att ta bra bilder med barn..haha 🙂
  Ser att du har en liten bebis i magen, Grattis! 🙂 Läste även att den skulle komma i nov. Vi ska nämligen oxå få en liten till, 14 nov har vi fått som datum, då ska våran Della bli storasyster! <3 🙂 Kul att du kikade in på bloggen! 🙂

 3. avatar

  näe, kanske inte.. men har du sett det svenska? det är mycket bättre!
  hur känner du inför förlossningen?

  hoppas ni haft en fin midsommar!

 4. avatar

  sv: Tack! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: