31 mars 2023

Sjukstuga

Typiskt att barnen ska bli sjuka idag när det är strålande sol ute och vi skulle fira J som fyller år. Det får bli en massa hemmamys istället. Jag jobbar först i helgen.

Idag går jag in i vecka 22. Tiden går snabbt men när man längtar efter något så känns det oändligt. Jag älskar min lilla mage och innehållet i den….

Hoppas ni får en härlig torsdag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sjukstuga

  1. Ja, man kan inte göra mycket åt att barnen blir sjuka, det är bara att gilla läget och inte titta ut på solen för mycket och känna dess dragningskraft…Men hemmamys är aldrig fel det heller. Ha en bra dag!

  2. Sv: Tack så mycket!

    Vad trist med sjukdom i familjen nu när det är så härligt väder… Men jordgubbarna såg ju goda ut i alla fall! Blir nog att köpa sig en ask efter jobbet 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: