25 mars 2023

Godmorgon

Redan onsdag. Idag jobbar jag kväll och min kära mamma kommer sova över här. Innan det är dags för jobb ska jag lägga ut smycken i webshopen, träna och städa.

Jag och barnen hade en mysig gårdag. Vi läste böcker och kikade på film. En stark kontrast till förrgår när vi bara var osams. Så som det var i går skulle det vara varje dag. Vad mycket mer energi jag hade haft då.

Hoppas att ni får en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: