28 mars 2023

Godmorgon

Åh vad roligt det var att träffa Mr R igår. Ibland behöver man vara ifrån varandra för att förstå hur mycket man betyder för varandra. Nu är det tomt här, han åkte tillbaka halv fyra imorse. Han visade mig lite olika magövningar. Vilken lyx, gratis personlig tränare i huset. Framöver kommer han starta eget företag och erbjuda träning online. För en summa kommer han komponera ihop träningsprogram utefter vilket mål kunden har. Jag tror att det här kommer bli jättebra. Han brinner verkligen för personlig träning!

Annars är det bara bra med oss. Vi åt tacos igårkväll. Mums! Planer idag: jag ska göra något så glamoröst som att ta tag i tvättberget. Har inte kunnat tvätta på några dagar och det syns. Solen skiner så jag tänkte även ta en promenad med pojkarna. Åh, det känns att det är vår i luften!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Tack så mycket! 🙂 Kul att du håller på att göra smycken. Smycken är ett av mina stora intressen då jag också jobbar med det 🙂 Dock så säljer jag inte egna, men jobbar i smyckesbutik. Vad duktig du är!

  2. Ja, det känns superskoj med en ny vagn! = )
    Vilka fina smycken du har i din webshop! Jag ska kika senare idag, igen! = )

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: