28 mars 2023

Godmorgon

Då var det måndag och ny vecka igen. Mr R var hemma redan vid fyra igår. Jag tyckte tiden sniglade sig fram men det gick nog rätt fort ändå…. Skönt att inte vara själv längre med barnen. Alla ensamstående ska ha en eloge för att de fixar det!

Idag ska jag jobba några timmar med företaget och så jobbar jag också kväll. Funderar på om jag ska jogga en runda också. Men vi får se hur det blir med den saken. Känner mig trött i kroppen.

Hoppas att ni får en bra start på veckan!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. sv: Okej, tack så mycket! När jag börjar årskurs 3 så ska man nämligen ha ett uf-företag, tänkte pillra lite med smycken och även måla tavlor då i siluett.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: