28 mars 2023

Somnade

Gammal bild. Synd att jag sålde de där klackarna. De är så snygga.

Haha, det är så typiskt mig. Jag somnade ifrån melodifestivalen igår. Gick in på Aftonbladets hemsida och såg att Eric Saade vann. Nja, säger jag. Men vi får hoppas att den lyckas i Eurovision i maj.

Ikväll kommer Mr R hem så jag har en känsla av att den här dagen kommer gå sakta. Den senaste veckan tycker jag att tiden sniglat sig fram. Den lär nog börja springa när vi kommer in i vardagen igen. 

Hoppas ni får en härlig söndag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Somnade

  1. känner spontant att texten i saades låt är lite tveksam haha…annars gillar jag den och han är ju ganske söt den där pojken 😉 jag höll dock på the moniker, den var så glad!
    kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: