28 mars 2023

Godmorgon

Vilken skillnad på mitt humör idag jämfört med igår. Idag mår jag bra och känner mig inspirerad och motiverad. Tänk vad några extra timmar sömn på morgonen kan göra för måendet.

Det är strålande sol ute men det blåser mycket. Vi hade eventuellt tänkt att åka till Vidinsjö ikväll och grilla men mest troligt är att det blir simhallen istället med ett gäng vänner.

Vad ska ni göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. sv; Ja, jag med.. skönt att jag inte är ensam om det 🙂

    Mysigt med grillning om det blir det, men simhallen låter också kul! Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra, åka och träffa min pojkvän som jag inte sett på ett tag, så det blir mys 🙂

  2. Sv: Jamen eller hur! 🙂

    Idag ska jag praktisera på sjukhuset men innan det ska jag inte göra så mycket. Plocka ihop lite, gå och handla lite kanske.
    Vad gott med grillat! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: