28 mars 2023

Godmorgon

Idag har jag definitivt vaknat på fel sida. Att bli väckt innan halv sex när man är ledig är ingen hit direkt. Strålande sol är det iallafall och jag har varit ner i källaren och hämtat mina shorts. Jag kan ju använda dem fortfarande om jag använder ett gummiband och knäpper dem med. Det var en kollega på jobbet som påminde mig om det.

Planer idag: jobba med företaget, se en kompis nya lya och så ska vi storhandla. En lagom onsdag. Hoppas ni har får en skön dag. Det ska jag ha, trots dålig start.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. sv; Jaa den va sjukt god, fast jordgubbarna va godast 😉 inget slår jordgubbar! hoppas att din dag blir go även om du vaknade på fel sida, kram(:

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: