27 mars 2023

Slut

Det var absolut sista matchen för mig. Träning framöver blir promenader och lätt styrketräning. Jag fixade matchen men det var tungt att springa, jag har tappat helt otroligt mycket.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det vankas en lång jobbhelg. Samuel är hos sin biologiska pappa och Alexander är hos mormor och morfar. Åh så gosig han var innan jag skulle gå, han ville sitta i knät och kramas massor. Det är inte alltför ofta han vill kramas. Han brukar säga ”jag har ingen kram”. Samuel däremot, han vill alltid ha en kram när man ska säga hejdå och godnatt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: