28 mars 2023

Adventspresent

Båda pojkarna älskar att pyssla så idag åkte vi iväg och handlade en massa pysselsaker. Resultatet: fladdermöss, egna studsbollar och en hel hög teckningar. Jag gjorde ett fotavtryck på lilla Idas fot. Inte det lättaste att få till det. Skulle vilja göra ett handavtryck också men får nog vänta lite med det.

Adventsljusstakar har vi plockat upp och barnen har fått in tomtar på sina rum. Resten tar vi senare. Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor.

Har ni haft en bra dag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: