25 mars 2023

Ännu mer velour

Bilder: Lindex

Var och klämde på de här byxorna idag. Den färg som jag ville ha, de orangea fanns ej i butik men på nätet finns de så klickade hem färgerna ovan + ett par rosa byxor. Smidigt att man kan beställa till butiken och även lämna tillbaka i butik. Den servicen skulle HM också ha tycker jag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ännu mer velour

 1. Jag älskar också den där modellen! Har haft och har flera olika färger till Astrid 🙂 När det gäller webshop och möjligheten att lämna tillbaka/byta i butik så kan jag tipsa att det funkar även på KappAhl 🙂

  Sv: Klart att de måste få festa till det litegrann 😉

 2. Grattis grattis till lilla IDA!!!
  Jag har helt missat hennes ankomst, va roligt att de blev en liten tjej, nu kan ni sen shoppa ihop 🙂
  Nu ska jag inte missa er.
  Kramisar

 3. Vi har ett par av de orange byxorna, hur läckra som helst! 🙂 Jag gillar byxmodellen vår dotter har/har haft många, i olika färger!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: