5 december 2023

Godmorgon

Jag kan ha mina favvoleggings igen. 🙂 Nu har jag gått ner 10 kilo efter förlossningen. Mycket vatten som försvunnit. Längtar till jag kan börja träna och bygga muskler igen. Just nu är jag en enda stor degklump.

Vad skönt det var att komma hem igår och sedan få sova i min egen säng i natt. Det enda jag saknade var det höj och sänkbara ryggstödet. Jag och Rickard satt vid tv:n igårkväll och tittade på Freaky friday och åt skumtomtar. Mysigt!

Läkaren sa att jag kunde leva som vanligt (givetvis lyssna på kroppen) så idag ska vi till svärmor på adventsfika. Det är jättegrått och trist ute. Jag ska tända några ljus, det spelar ingen roll hur många lampor man tänder så blir det inte riktigt ljust hemma när det är sånt här väder. Lite snö för att ljusa upp skulle inte skada samtidigt som det är skönt att vissa dagar fortfarande kunna använda skinnjacka.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: