28 mars 2023

Godmorgon

Suck, en vecka över idag. Jobbigt ju, jag vill bara bli mig själv igen. Men rent fysiskt mår jag bra. Inga krämpor, lite halsbränna till och från, väldigt trött dock men det är inte inte så konstigt.

Idag vill jag bara ha en lugn dag hemma utan några särskilda måsten. Helst soffläge. Hoppas ni får en bra dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

 1. Skönt att du mår så pass bra ändå!
  Jag gick över 13 dagar med min första och vet att jag nästan trodde att han kanske inte skulle komma ut trots allt. Men ut kommer dom ju bebisarna =)
  Oftast när man minst anar det. Så önskan om en stilla dag kanske är just det som sätter igång förlossningen!

 2. åh, vad kul! inte långt kvar då.
  jag hade också velat utnyttja soffläge – hehe.
  och tack för din kommentar, jag tackar å fotografens vägnar. det är inte jag som tagit bilderna utan en av mina finaste bilder, skall hälsa honom sedan.

  stor kram!

 3. Stackare! Men skönt att du inte har ont i alla fall. Har du testat alla sådana tips som sägs sätta igång förlossningen? Typ gå i trappor, äta stark mat osv? kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: