29 november 2023

Idag vill jag ha tunika, leggings och klackar på mig…..

Men eftersom att jag är tjock så får det bli mammaleggings och topp istället. I eftermiddag kommer mamma och håller mig sällskap. Har ingen lust alls att vara hemma själv medan Rickard jobbar.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Idag vill jag ha tunika, leggings och klackar på mig…..

  1. Vackert!

    Tack för titten till min blogg. Blir enormt nyfiken på dina smycken. Är en sucker för sådant… 🙂

    När är BF förresten. Vecka 40 är ju … typ snart dags?!

  2. Snyggt!
    Vilken lyx att få din mamma som sällskap sådana gånger.
    Hoppas du inte viker dig av skratt när du ser mitt bidrag till modeblogg, men jag poängterar också att in blogg inte är en sådan 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: