2 april 2023

Kollage

Samtliga bilder är klickbara.

Det har blivit några kollage den senaste tiden. Här är några samlade. Vilka är dina favoriter? Mina är tvåan, trean och femman.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kollage

  1. Supersnyggt kollage! Sånt vill jag lära mig att göra, några tips?!? Mina favvisar här var ettan, tvåan och femman.

  2. 2:an och 6:an är mina favoriter, men många andra är också fina 🙂 Som här nämnts tidigare har du jätte fina kollage! Roligt att se på dem.

  3. Jag får nog svara tvåan, femman och sexan. Trots att jag har på mig en del klänningar själv så tycker jag att det är absolut snyggast om man lyckas få till en bra look med jeans och en topp. Och väskoman som jag är så tycker jag givetvis att väskan är pricken över i!:)

    Blir förresten alldeles matt när jag ser att du är i vecka 40. Det har jag aldrig varit i, min son kom 37 +2. Vågar inte ens tänka på hur det skulle kännas:) Hursom så vill jag önska lycka till!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: