28 mars 2023

Magen vecka för vecka

Det är roligt att se hur magen vuxit under dessa veckor. Det är lite roligt att jag tyckte jag var så stor första halvan av graviditeten. Det var ju ingenting ju i jämförelse med de sista 10 veckorna….

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Magen vecka för vecka

  1. Vilket härligt collage! 🙂 Låter skönt med en lugn helg, jag ska nog faktiskt mest hänga på mammas soffa och vila. Blir så sjukt trött av det här disvädret utanför fönstret!

  2. Visst är det helt fantastiskt att få titta tillbaka och se hur mycket som händer på vägens gång, vilken härlig resa det är.
    Har också tagit bilder vecka för vecka med båda barnen och det är ett minne för livet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: