2 april 2023

Presenter

Jag tråkar säkert ut er med alla mina inlägg om flickkläder, lovar att jag ska tipsa om pojkkläder också. Men vill bara visa presenterna hon fick av morbror. Söta leggings med spetskant, bodysar och ett par rosarandiga brallor fick hon av morbror.

Klänningen från Nameit var ännu sötare i verkligheten, stor för att vara storlek 56 så den lär hon kunna ha ett tag. Perfekt ju.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Presenter

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: