25 mars 2023

Tre dagar

Det är bara tre dagar kvar till beräknad förlossning. Idag är halsbrännan hemsk, jag är helt slut och tänker inta soffläge. Är bjuden på kalas men orkar verkligen inte. Bebis är pigg och buffar iallafall. Den trivs väldigt bra där inne. Jag skulle mycket hellre ha bebis i famnen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tre dagar

 1. Tack för din kommentar! 🙂

  Nu har du snart bebben i din famn, mysigt!! Du gjorde rätt i att vila, det behöver man verkligen innan en förlossning! 😉

 2. Jag håller med, jag avskyr spindlar också! usch..

  Tänk vad tiden går snabbt, snart har du din lilla bebis hos dig. Jag kommer fortsätta kika in och hoppas på en förlossningberättelse så fort du orkar och har tid.
  Ha en fin dag,
  kram

 3. Var faktiskt helt säker på att Du fått barn redan, varför har jag ingen som helst ning om, har inte "tittat till Dig" senaste dagarna och kände typ Å nu har jag missat att bebisen kommit…

  Ha en bra fortsättning på söndagen
  Åsa

 4. Hihi nejdå snart är den hos er. Jag fick bara lite värk bak i svanken ett tag på natten innan vattnet gick 12h senare så allt kan hända 🙂 Jag hade kanske två-tre förvärkar innan dess.

  Snart har du liten i din famn! Mys!

 5. Förstår förlossning, bebis och nedräkning är det centrala. Men som läsare saknar jag de mer utförliga inläggen som du haft tidigare.

  Va rädd om dig o stort lycka till med tillskottet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: