Helt inne i filmen, På andra sidan häcken. 🙂

Efter maten åt vi kladdkaka. Det är så gott men jag blir illamående av det. Vi lekte lekar med pojkarna och så tog vi en kvällspromenad. Det var friskt och skönt att vara ute. En härlig dag har det varit, pojkarna fick äta kvällsmat till barnprogrammet och därefter blev det popcorn. Samuel hjälper Rickard med en sak, Alexander sover och jag sitter här och grejar lite. När Samuel lagt sig sedan så ska vi titta på Bad teacher med Cameron Diaz och Justin Timberlake. Är det någon som sett den? Jag gillar Cameron så jag tror det blir bra.

Hoppas ni får en toppenkväll!

Stort tack för alla peppande kommentarer som trillar in. Jag blir precis lika glad för varenda en. Jag är dock lite anti att skriva ”sv tack” i andras bloggar så därför svarar jag inte på det sättet. Men jag läser varenda en och blir jätteglad.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ett tack-inlägg går väl minst lika bra 🙂 om inte bättre! 🙂

  2. avatar

    Mysigt! Och så söta 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: