28 mars 2023

1 oktober

Tacos, cocacola och Alhgrens bilar med choklad på, så såg vår fredags kväll ut. Vi tittade även på Mamma Mia men som vanligt somnade jag i från.

Tänk att det redan är oktober. Snart skriver vi 2012 och jag är trebarnsmamma. Vilken häftig tanke. Tre kottar att älska och ta hand om. Ibland är jag lite rädd när jag tänker på våra barn, vad är det för värld de kommer leva i när de är vuxna. Vad kommer finnas kvar… Det är så mycket elände och problem. Men just nu ska jag slå bort dem tankarna. Det är ingen mening att oroa sig i förväg.

Barnen vaknade tidigt och efter frukost ville de gå ut i dimman. Det är så roligt att se hur mycket glädje de har av varandra och hur roligt de har ihop. Det är skönt att det inte bara är bråk utan även glädje.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “1 oktober

  1. Sv: ja det är allt en obeskrivligt mysig känsla att höra hjärtat slå 🙂
    Låter som ni haft en jättemysig fredagskväll 🙂 mysigt det låter med barnen, att de kommer så bra överrens 🙂 ha en fortsatt bra lördag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: