25 mars 2023

Bra koll

Vid kvart i elva plingade det på dörren. Funderade vem det var som kom. Utanför stod M, då slog det mig att vi bestämde i förra veckan att hon skulle komma hit idag. Goddag yxskaft, jag skyller på gravidhormonerna. Har ju inte riktigt hjärnan med mig… Vi har haft en bra dag med prat om gamla minnen, coladrickande (jag) och trevligheter.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Bra koll

  1. Undrar vad jag ska skylla på när jag är virrig? Hade ju varit så mycket lättare om det fanns en vettig anledning till att glömma bort allt 🙂

  2. Inte bara en själv som kan vara virrig :] Så mysigt med mage, man saknar den allt ibland…

    Sv: Ja, jag kan tänka mig det! Just nu exploderar hon i utvecklingen. Varje dag händer något nytt. Helt underbart men man önskar man kunde stanna tiden emellanåt!

  3. Haha, sådär brukar jag också vara ibland! Hemskt när man glömmer 😛 men det verkar ju ha ordnat sig fint ändå för er ;D

    sv. Jaa, verkligen 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: