25 mars 2023

Carpe diem

Att leva varje dag fullt ut måste jag bli bättre på. Att visa för familj och vänner hur mycket de faktiskt betyder för mig och hur glad jag är över att just de finns i mitt liv. Att leva här och nu och inte hela tiden tänka på allt som jag borde göra, kunna koppla bort alla måsten och bara vara här och nu. Det är något jag verkligen behöver jobba på.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Carpe diem

  1. Vilket underbart smycke =) Me like mycket. Ibland är det skönt att kunna koppla bort. Hoppas du får en lugn söndag. Jo just det, kalendrarna hittade jag på ellos =) Men finns säkert lite överallt. Kram kram

  2. Ja ibland glömmer man bort det.
    Min pappa gick bort hastigt i maj och det var så mycket man fick ogjort med honom, det har gått ett halvår och man saknar honom mer o mer för varje dag.
    Kram

  3. Sv: Jag har heller aldrig riktigt någon städlust, just därför jag bjuder hem folk så att jag får kniven på strupen och jädrar i min lilla låda vad det går undan då 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: