29 november 2023

Dagens jag

Haha, ser ut som en alptopp eller nåt. Dagens outfit får ni i form av en stor bulle. Jag har en gammal klänning från Asos på mig. Vad skönt det är att jag är galen i klänningar för det finns en hel del i garderoben som jag fortfarande får plats i.


Sara önskade en bild på hela mig så här kommer den. Jag är precis lika sliten som jag ser ut.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens jag

 1. Vilken fin utsikt! Min ser nästan likadan ut och jag tänker, hur ska det här sluta! Haha 🙂

  Tack Hanna! Hoppas och tror att det blir fint när allt är klart!

  Ha en fin tisdag!
  Kram

 2. Det är nåt speciellt med dom där fina gravidmagarna. Ligger kanske i generna hos oss tjejer att få lite gulligulltänk när man ser dom fina magarna.

 3. tack snälla=) Det var en underbar dag! Är du östgöte kanske? Ser ut som du är vid göta kanal på bilderna längre ner i bloggen=)

 4. Ja jätteskönt! Är glad så länge jag kommer orka hålla igång på Friskis:)

  Och man får vara trött och sleten på slutet, jag är det redan haha:-) Inte alls länge kvar för dig nu=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: