28 mars 2023

Dagens jag

Usch, idag är en sån här dag när jag bara känner mig ful och fel i allt. Men till slut blev det jeans HM Mama och tunika från Rut m flr. Halsbandet är min egen design.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens jag

  1. Hej Hanna! Nej då, vad säger du! Du är ju jättefin i den outfiten. 🙂 Jag älskar tunikans färg och form. Länden är ju perfekt för att ha ett par snygga jeans under, så som du har på bilden.
    Jättefint!
    Tack, för titten 😉

  2. Tycker inte alls att du ser så pass gravid ut som du är! =) Helt lagom helt enkelt.

    Svar: Tacos är klassisk lördagsmat =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: