28 mars 2023

Fånga dagen

Nu ska jag fånga dagen genom att göra något så roligt som att fredagsstäda. Jag började damma kök och vardagsrum igår, sen blev jag och Samuel osams (han ville inte göra sina läxor) och efter det var min energi slut. Men idag så, ska ner i tvättstugan och hänga en maskin och köra igång en ny.

Smyckena är från min egen webshop, www.hannadesign.se .

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fånga dagen

  1. Vilka fina halsband! Jag är lite sugen på att köpa ett namnhalsband av dig.. ska bara fundera lite mer på vad det ska stå på 😉

  2. Gillar verkligen halsbandet! Tror jag får kika in på din webshop 🙂

    Sv; Tack! Blev faktiskt riktigt nöjd, och det allra bästa är att man inte längre ser hacken som mina barn gjort med gafflarna 🙂

  3. sv, nej jag vet, jag har faktiskt inte heller brytt mig om att köpa någon kräm heller, pågrund av att det är hormonellt. men jag får se det som en tatuering ifrån min lilla flicka!

    när jag har det bättre ställt ekonomiskt kommer jag att köpa något fint ifrån din webshop för det är verkligen mycket fina smycken!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: