1 april 2023

Fröken otålig

Nej, nu har jag ingen lust med det här längre, 25 dagar kvar och det känns som en hel evighet samtidigt som jag vet att tiden kommer springa, den har ju gjort det hittils. Ikväll längtar jag extra mycket eftersom att jag hela tiden känner små buffar, den hickar och sträcker på sig. Längtan blir större när jag blir påmind. Ibland är man så inne i saker att man kommer på när man gör något man egentligen inte kan av bara farten att  ”just det, jag är gravid, den här rörelsen går ju inte”.

En glad dag i början på mars. Tredje för att vara exakt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fröken otålig

  1. Snart är det dax för er att få träffa den lilla rackaren som busar i magen 🙂 Så spännande att få träffa och sedan lära känna ett nytt litet liv..Hoppas verkligen att jag får en till sticka med samma resultat som på ditt på bilden 🙂 Den häftigaste resan man kan vara med om i livet skulle jag tro 🙂

    Sv: De blev riktigt goda, du får prova att baka dem tillsammans med grabbarna 🙂

  2. Det finns väl aldrig ett tillfälle då man INTE vill vänta, då man är sjukt otålig som när man har en guldklimp växande i magen! Spännande!!
    Kram

  3. Åh minnen väcks av bilden! Måste ha varit mitt livs häftigaste ögonblick fram till att mitt lilla hjärta föddes. Jag fattar att du är otålig men nu när min bebis kommit så kan jag nästan sakna de där buffarna, hickan och rörelserna i magen:-) Självklart är det bästa att han är här, och imorgon blir han 3 månader redan, men du fattar nog vad jag menar.

  4. Tack för din kommentar! Det piggar verkligen upp när det går trögt. Jag ska ge det lite tid till och se hur det går med lite hjälp. Annars är det väl ersättning som gäller. Hon vill inte ta amningsnappen heller längre som annars varit en bra avlastning.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: