2 april 2023

Godmorgon

Sovit urdåligt i natt men nu börjar jag äntligen piggna till. Det är så svårt att komma upp på morgnarna när det är alldeles svart ute. Kroppen vill att det ska vara natt ett tag till.

Igår var vi hos vänner och åt marängswiss och pratade viktigheter. Det är skönt att komma iväg och få de här stunderna och igår var en gång som verkligen gav mig något. Jag tror jag börjar komma på rätt spår igen. Hehe, visst är det kul när man skriver i gåtor. 🙂

Hoppas ni får en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Hahaha! Jag har haft exakt samma outfit idag! Svarta tajts, vitt linne och en genomskinlig glesstickad randig tröja från Gina Tricot:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: