28 mars 2023

Godmorgon

Vad skönt det var med en extra timmes sömn i natt. Vi satt och tittade på Polisskolan och den var slut vid elva. Ställde om klockan och så var den bara 10. Det gjorde ingenting. 🙂

Tråkigt nog så är det grått och trist idag. Typiskt att man sköt upp promenaden till idag. Hade varit bättre att ha gjort tvärtom. Men, men det kommer fler dagar.

Hoppas ni får en härlig söndag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: