25 mars 2023

In my closet

Åh jag vill bli smal och snygg. Den här klänningen vill jag använda i höst med strumpbyxor, boots/klackar och skinnjacka. En gammal goding från Asos, fyndad 2008.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “In my closet

 1. Hejsan
  Tack för din kommentar, vilken tjej du är måste jag säga. Är du inte fit där, du behöver ej gå ner i vikt, så strumpbyxor och boots som du sa, bara att hoppa i det bums, du kommer lysa

  Blev nyfiken på din smyckesida, vilka fantastiska du har och gör. Stort beröm till dig
  Kreativ in i de minsta.

  Går din shop bra

  Kommer starta en imorron, så då tycker jag du ska anmäla dig, kommer köra ett hypat upplägg

  Ha en fin dag, återigen stort beröm till dig, du lyser lång väg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: