29 november 2023

Tråkigt samtal

Det gick bra i Åtvidaberg, fick en fin blomma som tack för hösten och knåpade ihop 4 armband. Jag känner mig dock himla ledsen. Fick ett tråkigt samtal för en stund sedan. Jag vill inte skriva i bloggen vad det handlar om men ni som är familj och vänner kommer att få veta. Nu ska jag få i mig maten och sedan hämta Alex. Det är en vacker höstdag idag och ta en promenad känns lockande. Får se hur det blir. Hörs senare.


Uppdaterat: Vad dramatiskt det där låter. Det är inget allvarligt som hänt men tillräckligt för att jag ska känna mig nere.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tråkigt samtal

  1. Yes, tvätta täcken är ingen höjdare, tar ju tid att få dem torra oxå, inte direkt något att stoppa in i tumlaren. Men jag föredrar när Elin kräks på täcket än överallt i sängen, på golvet etc det är lättsammare att renbädda sängen än skura mitt i natten.

    Jag hoppas det känns bättre nu.

    Den gröna klänningen är fin på bild, men nej tack till gröna kläder 🙂

  2. Åh, så tråkigt att läsa. Hoppas det är något som kan lösa sig och att det gör det snart.

    En promenad i detta vackra vädret låter fantastiskt. 🙂 Det ska jag göra med tror jag.

    Ha en fin dag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: