1 april 2023

Godmorgon

Nästa sommar vill jag åka till Gotland och Fårö igen.

Måndag och ny vecka igen. Rickard blev precis inringd så jag och Alexander har en dag för oss själva igen. Dagen inbjuder inte direkt till några långa utevistelser. Det är grått och regnigt. En perfekt pysseldag med andra ord. Igår kväll när vi satt och tittade på Rush hour 1 så blev det några smycken gjorda som jag kommer lägga upp i bloggen och i webshopen under dagen.

Hoppas ni får en toppenmåndag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Do it! Bara att slänga sig ut i den underbara höstluften och fotografera. Självklart är det dunder kasst väder idag så jag kan inte fota något alls. Eller jag kan säkerligen ta kort men det blir blött och tråkigt ;P

    Kram på dig

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: