1 april 2023

Godmorgon

Då var det redan torsdag. Jag går in i en ny graviditetsvecka igen: 34, nu känns det nära. Åh vad jag längtar! I natt har jag sovit mycket bättre. Det gör sådan skillnad när man inte har två barn vid fotändan.

Idag ska jag till Åtvidaberg igen och ikväll ska jag och mamma på bio och se filmen ”Jag saknar dig”. Är det någon som sett den?

Hoppas ni får en toppenonsdag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Visst var den mysig och fin den koftan 🙂 gillar den jätte mycket med jisses så dyr den var, låg över två tusen har jag för mig. Hoppas du får en härlig dag och vad mysigt att gå på bio 🙂
    kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: